Libraria Franceza

Conditii de vanzare PDF 
  1. Termeni generali

Documentul prezent ce contine termenii de utilizare a site-ului www.librariafranceza.ro (denumit in continuare "conditii de vanzare") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita site-ul sau poate beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.librariafranceza.ro .

In intelesul termenilor si conditiilor "site" inseamna pagina de internet www.librariafranceza.ro, "Administratorul site-ului" inseamna SC FORMAMENTIS SRL, reprezentata de BEATRICE SILVANA ZEANA in calitate de Administrator, cu sediul in Str P.I. Ceaikovski, nr 3,sc. A, ap. 7,Bucuresti, Sector 2; "Serviciu" inseamna orice serviciu oferit prin intermediul site-ului. "Utilizatorul" inseamna orice persoana care viziteaza sau acceseaza site-ul, care isi creeaza cont pe site sau utilizeaza Serviciul.

Neacceptarea acestor termeni, asa cum sunt formulati in acest document atrage obligatia Utilizatorului de a inceta accesarea site-ului. Vizitarea in continuare a site-uluieste conditionata deacceptarea in intregime a termenilor si conditiilor din "Conditii de vanzare".

Prin crearea unui cont pe site, Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat termenii si conditiile din "Conditii de vanzare" si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea.

2. Drepturi asupra continutului site-ului

Continutul si elementele de grafica ale siteului, intreg continutul in format text si orice alt material apartin Administratorului site-ului si partenerilor sai. Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care s-a specificat un alt titular de drepturi, un alt detinator sau o alta sursa, informatiile furnizate de Utilizatori, comentariile exprimate de Utilizatorii site-ului fata de continutul si/sau materialele postate pe site.

Utilizatorul se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra site-ului, continutul acestuia, serviciul si orice componenta a acestora in legatura cu utilizarea acestora.

Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri , in afara de cel personal, se face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului site-ului.Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site in alte scopuri decat cel personal.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a Continutului site-ului in orice scop, altul de cat cel personal, pot fi facute la adresaStr. P.I. Ceaikovski, nr. 3, sc. A, ap. 7, Bucuresti, Sector 2, cu mentiunea "Pentru Libraria Franceza", sau utilizand orice alta modalitate specificata in pagina de contact a site-ului.

Este strict interzisa postarea pe site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte abuzive sau discriminatorii .

La inregistrarea pe site, Utilizatorul se obliga sa furnizeze date si informatii valabile si exacte in scopul de a beneficia de Servicii prin intermediul site-ului.

In cazul incalcarii prevederilor de mai sus, Administratorul isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau permanent accesul Utilazatorului la utilizarea site-ului.

3. Protectia datelor personale

Conform prevederilor legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronica, Administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta, in scopurile specificate, datele furnizate de Utilizatori. Datele furnizate de catre Utilizator sunt prelucrate de Administratorul siteului in scopul oferirii in conditii optime de servicii pe Internet, a serviciilor avand ca scop reclama, publicitatea, marketing si a serviciilor de statistica.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor vizate.

Conform legii 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa in instanta. Totodata, fiecare utilizator are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg insa si accepta ca stergerea datelor personale va fi urmata de stergerea contului din sistem si, implicit, de imposibilitatea de a accesa serviciile site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul se poate adresa in scris prin posta la adresa Administratorului Siteului sau pe email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Administratorul siteului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta al prelucrarilor de date personale.

4. Site-uri partenere

Utilizatorii inteleg si accepta ca site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-urile furnizorilor de produse, care sunt considerate de catre Administratorul site-ului utile in legatura cu continutul site-ului, dar care nu se afla sub raspunderea sa.

Administratorul site-ului este scutit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de Internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg ca aceste site-uri nu sunt controlate sau verificate de Administratorul site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre siteuri de internet nu implica aprobarea acestora de catre Administratorul site-ului. In momentul in care utilizatorii acceseaza aceste site-uri, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

 

Cos de cumparaturi

VirtueMart
Cosul DVS. este gol

Noutati

Conjugaison, Eric Ardouin
Conjugaison, Eric Ardouin

Les Aventures d'Alice au pays des merveilles, Lewis Carroll
Les Aventures d'Alice au pays des merveilles, Lewis Carroll

Partenerii nostri

You are here  :